2010

texter, 0 kommentar(er) 2010-12-31 12:07:00


Januari

Grät över skitsaker, kändes som glassplitter inuti hela tiden, fyllde 16 små år, längtade efter sommar och var trött på att hela världen var ett skämt.


Februari
Det var tusen meter snö ute, grät över att välja till gymnasiet men valde och tvivlade på allting jag gjorde. Mådde konstigt och hittade inga ord för att beskriva någonting.


Mars
Hade dagar då jag var glad över att vara jag, fick syn på solen och hade vårens första picknick med fina vänner. Grät över kärleksfilmer och sov aldrig. Kände vårsmak på tungan.


April
Åkte till havet några dagar för att spendera lite tid med fina människor, badade i havet och låg ute och kollade på stjärnhimlen i flera timmar. Hela april var upp och ner men var glad över våren. Köpte biljett till Emmabodafestivalen.


Maj
Det blev maj så väldigt fort. Planerade sommaren, gick promenader och när jag tänkte efter så tyckte jag att livet var så fel det kunde bli. Klippte håret kort och ångrade mig.


Juni
Slutade nian och grät på bussen hem över att lämna allt fint (men var ändå glad över att lämna helvetet), började jobba hos mamma, syster tog studenten och jag gjorde sånt man gör på sommaren. Träffade Bea och Sofia en junikväll som jag inte träffat på något år, är glad över att det hände.


Juli
Blev intagen till medieprogrammet som jag vetat hela tiden, hade överraskningspicknick på mysigaste stället i den här staden för en vän, var väldigt varmt och var trött på småstadsluften. Åkte till Emmabodafestivalen och levde livet.


Augusti
Var sjuk efter festivalen, gick på Winnerbäck-konsert med mamma och syster och började i samma klass som Bea och det var bäst. Saknade något och visste inte vad jag ville.


September
Blev mer och mer i skolan så gjorde inte mycket annat. Var på ledarutbildning och hängde med världens finaste vänner.


Oktober
Det var äventyr med Bea, promenader, läger, plugg, fester och konstiga känslor i oktober. Första snön föll också men inte mycket mer än så.


November
November började med underligaste, men kanske också roligaste, festen hos Julia, var ledig från skolan några fredagar, var förbannat trött på att vara den snälla och var nära på att falla gång på gång.


December
Hamnade på livets efterfest och skrattade mig till sömns den natten, stresspluggade men fick tillslut jullov. Firade jul men dansade mest till Håkan på mitt rum. Var aldrig hemma för att slippa känna/tänka lika mycket. Blev kär.

Det har varit ett underligt år. Det har varit så mycket dåligt och jag
har varit fallit fler gånger och varit längre ner än någonsin innan, men
det bra har varit så väldigt mycket bättre än andra år så jag vet inte riktigt.
Nyårsafton idag, kommer bli fint!

So everybody, put your best suit or dress on

fotografier, 0 kommentar(er) 2010-12-31 01:32:11


Yä! Bea genom året.