2012

fotografier, 1 kommentar(er) 2012-12-31 15:05:20

Kanske borde man skriva en årssammanfattning. 2012 var året då halva min bekantskapskrets fyllde 18 år. 2012 var året då vinden vände, då jag blev någon annan. 2012 var året då jag förstod hur mycket livet betyder. 2012 var året då jag tatuerade in fem fåglar på armen som betyder något alldeles jättehemligt. 2012 var året som innehöll så mycket lycka, sorg och allt där emellan som alla andra år. 
 
Januari och jag fyllde 18 år. Firade bland annat roosis som fyllde år. Jag var mest vilsen och tom, det var inte mycket som hände. 
 
Februari var väldigt mycket bongo och torsdagsöl och måndagsvin. Ville mest ha vår. 
 
Mars var mycket skola och ingen tid till att tänka. Var glad för att det blev varmare. Hittade nog tillbaka till livet litegrann. Gick våriga fotopromenader. 
 
April var ont i hjärtat hela tiden men soligt. 
 
Maj och jag blev lite kär, men det var inte så långvarigt. Väldigt fint iallafall och så var det ju nästan sommar. Var på popadelica, hade galna krogrundor och var glad. 
 
Juni och jag inledde mitt sista sommarlov. Firade studenter och jobbade mest under den här månaden. Inget var särskilt kul. 
 
Juli var jobbjobbjobb första halvan, andra halvan bestod av bland annat Smögen och Emmabodafestivalen. 
 
Första helgen i augusti åkte ett gäng till en väns stuga och bara umgicks, badade, åt god mat, drack vin, spelade kubb och sånt. Bästa helgen. Jag och Roos tillbringade även ett dygn i hennes stuga, som också var himla fint. Tatuerade mig och började mitt sista år på gymnasiet. Hade lite studentångest men äsch. 
 
September och jag fick jobb på Jönköpings-Posten Rookie. Var i Stockholm en helg. Även mycket bongohäng och det började bli höst. 
 
Oktober var dämpaångestmedölpåbongo varje helg. Målade om i mitt rum. Var i Smögen och fotade med klassen. I slutet av oktober var jag i London några dagar med mamma och sissy. 
 
November var svart och vitt, upp och ner. Inledde en fyra veckors lång praktik och gjorde inget vettigt alls. 
 
December var världens festligaste månad. Underbara efterfester, konstant dansande i sex timmar med Bea, julavslutning, julaftonsfirande, juldagsdansande och himla mycket mer. En väldigt dansig månad och det är så jag tänkte avsluta året.
För det skulle ju vara dans, dans, dans!

vinter

fotografier, 0 kommentar(er) 2012-12-19 16:36:34

the winter is coming and you're stuck here

fotografier, 0 kommentar(er) 2012-12-05 15:28:30

instagram

fotografier, 0 kommentar(er) 2012-12-02 15:09:20